ФОРУМ "ВОЕННОЕ ПРАВО" ДЛЯ ГРАЖДАН УКРАИНЫ
Русский военный корабль, иди нах*й! Слава Україні!
 
 FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Про изменения к Положению про ВВЭ

 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов ФОРУМ "ВОЕННОЕ ПРАВО" ДЛЯ ГРАЖДАН УКРАИНЫ -> На "Околопризывную" тематику в сети Интернет
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
TRX
Доброволец
Доброволец


Зарегистрирован: 22.07.2004
Сообщения: 2644
Откуда: Киев

СообщениеДобавлено: Четверг, 25 Января 2007,18:36:00    Заголовок сообщения: Про изменения к Положению про ВВЭ Ответить с цитатой

Відповідно до Закону України „Про військовий обов’язок і військову службу” та з метою удосконалення військово-лікарської експертизи та медичного огляду у Збройних Силах України глава оборонного відомства Анатолій Гриценко видав наказ „Про затвердження Змін до Положення про військово-лікарську експертизу та медичний огляд у Збройних Силах України”.

Зазначеним наказом затверджені Зміни до Положення про військово-лікарську експертизу та медичний огляд у Збройних Силах України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 4 січня 1994 року №2, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 29 липня 1994 року за №177/386.

Підписаний документ регламентує питання, які виникли в практичній діяльності Міністерства оборони України та Збройних Сил України. Зокрема, він має на меті упорядкування обліку молоді та призовників, які визнаються військово-лікарськими комісіями військових комісаріатів тимчасово непридатними до військової служби, покращення комплектування ЗС України військовослужбовцями військової служби за контрактом, а також удосконалення військово-лікарської експертизи та медичного огляду в ЗС України.

З цією метою наказом вносяться зміни до Положення про військово-лікарську експертизу та медичний огляд у ЗС України в частині огляду військово-лікарськими комісіями допризовної молоді та призовників, військовослужбовців при визначенні ступеня придатності до військової служби.

Слід зазначити, що підписання даного наказу сприятиме впровадженню заходів щодо підвищення вимог до стану здоров’я контингентів – призовників, військовослужбовців військової служби за контрактом, резервістів – якими комплектуються Збройні Сили України, а також дозволить зменшити кількість військовослужбовців, які достроково звільняються з лав Збройних Сил України за станом здоров’я.

© Управління Прес-служби МО України.
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов ФОРУМ "ВОЕННОЕ ПРАВО" ДЛЯ ГРАЖДАН УКРАИНЫ -> На "Околопризывную" тематику в сети Интернет Часовой пояс: GMT + 3
Страница 1 из 1

 
Перейти:  
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах



© 2004-2009 no-army