Добавлено: Понедельник, 07 Сентября 2009,20:20:22 Заголовок сообщения: заканчиваю магистратуру в октябре, 24 года, что делать?
всем привет. такая проблема: учился 7 лет в вузах, доучился до магистратуры, с ноября месяца уже не студент. пришла повестка "явиться" справку с учебы в военкомат отнес отец, в справке сказано что я в октябре еще учусь. в военкомате запели песню что должен явиться, пройти медкомисию, а мне уже 24, что делать?
Добавлено: Четверг, 10 Сентября 2009,10:15:07 Заголовок сообщения:
Мені от теж 24 і зараз вже не маю відсрочки. Дивує, що досі повістку не присилали, минулого року прислали буквально через тиждень після закінчення відсрочки...
Добавлено: Четверг, 10 Сентября 2009,16:00:52 Заголовок сообщения:
А взагалі хтось знає, коли саме мають присилати повістку чи це у всіх по-різному? Осінній призив з 1 жовтня до 31 листопада, але мені повістки завжди приходили раніше цього часу. Якщо я правильно розумію, то з 1 жовтня починають вже безпосередньо людей відправляти в конкретні військові частини. Але чи означає це те, що якщо до 1го жовтня я не отримаю повістку, то про мене забули, і в цьому призиві вже не чіпатимуть?
Добавлено: Четверг, 10 Сентября 2009,18:35:10 Заголовок сообщения:
Ну, логічно Просто я в військкоматі питав як так сталось, що прям так швидко повістка прийшла, і мені розповіли жіночки, що у них там всі данні в комп'ютері і коли в когось закінчується відсрочка, то його данні як передаються на друк. От я і сподіваюсь, що раз в мене відсрочка 1го липня закінчилась, а поки мовчать, то, може вже ніколи не прийде